Квасоля з'явилася на наших городах вже дуже давно, і одразу зарекомендувала себе як корисний та поживний продукт. Велику популярність вона здобула завдяки своїй значній харчовій цінності, зокрема, вона багата на легкозасвоювані білки.

Квасоля – це кущоподібна рослина, висота якої може досягати майже двох метрів. Усім, хто прагне її вирощувати, треба пам'ятати, що квасоля не аби як любить тепло та сонце, тому нормально росте вона лише за умови, що температура оточуючої середи становить не менше 15ºС, а навіть найменші приморозки можуть вбити рослину.

Вирощуємо квасолю правильно

Садити її треба наприкінці травня, коли загроза приморозків вже відсутня. Врахуйте, що ця рослина погано переносить свіжі органічні добрива, тому намагайтеся їх уникати. В цьому випадку варто ще восени внести добрива та переорати ґрунт.

Якщо на тій ділянці, яку ви обрали для вирощування квасолі, раніше росли огірки, картопля, помідори чи капуста, то це просто чудово. Також зверніть увагу на те, що не можна два роки поспіль вирощувати квасолю на тому самому місці.

Вже досвідчені городники перед сіянням вимочують насіння в слабкому розчині марганцівки.

При висаджуванні відстань між рослинами має становити не більше 60 см, а сіють її приблизно на глибині в 5 см.

Після того як з'являться перші сходи, треба буде зайнятися ретельним прополюванням бур'янів, а також не забувати про розпушування та своєчасні поливи.

Плодоносити квасоля починає с липня і до самого вересня. Плоди вона може приносити по-різному, усе залежить лише від того, який ви обрали сорт. Щодо збору врожаю є непогана новина – його можна здійснювати не один раз, коли нижні стручки набирають відповідного для свого сорту кольору. 

Квасоля продаж купівля вирощування

Квасоля представлена у величезній кількості сортів, і який з них обрати залежить лише від того, для яких саме цілей ви її вирощуєте. У нашому інтернет магазині насіння GreenClub представлено широкий асортимент найкращих сортів, які обов'язково подарують вам багатий врожай. Якщо ви заплутаєтеся у їх різноманітті, то завжди можете звернутися до наших фахівців, і вони неодмінно допоможуть вам обрати найкращий сорт. 

  • Apr 22, 2014
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Ответить

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены*